Dezvoltarea de aplicații software dedicate

Serviciile noastre de dezvoltare software sunt centrate cu precădere pe tehnologiile furnizate de ORACLE (Oracle db, Java, etc), Micosoft .NET dar și pe framework-ri open source calificate.

Learn More
 

Proiectare și integrare de aplicații informatice

Sistemele dezvoltate si instalate de noi au inclus pe langa elemente de infrastructura complexe (medii virtuale distribuite, private cloud, elemente complexe de networking, etc) si platforme software diverse.

Learn More

Servicii de data analytics - BIG DATA

Aplicațiile noastre de colectare de date au fost dezvoltate pentru a raspunde nevoilor de analiză a unor instituții de referință din administrație precum Institutul National de Statistica sau autorități de reglementare dar și pentru operatori economici din sectorul privat.

Learn More
 

Consultanță

Consultanța oferită de echipe specializate poate asigura succesul proiectelor și eficientizarea cheltuirii fondurilor alocate proiectelor IT.

Learn More

Webcon BPS

Aduceți dezvoltarea aplicațiilor de afaceri la un nivel cu totul nou cu WEBCON BPS. Alegeți un software de automatizare a fluxului de lucru eficient și pregătit pentru viitor și eficientizați-vă procesele de bază.

Learn More